Zo zorg ik; het vervolg op Zorg Verandert, alleen sámen werkt!

 

Zo zorg ik, dat zijn wij; Cor Langedijk en Margina van Ommeren. Wij zetten onze samenwerking van de laatste 5 jaar binnen het Programma Zorg Verandert voort.

Zo zorg ik is een verbinder tussen het ‘zo’ van de verschillende wetten en regels van de systeemwereld en alle verschillende ‘ikken’ in de leefwereld. In allerlei vormen van samenspraak en co-creatie brengen we deze twee werelden samen via de zorg. Dat kan zijn door (grote) verandertrajecten binnen organisaties, door dialogen, workshops of interactieve (informatie)bijeenkomsten. Centrale uitgangspunten zijn daarbij altijd; gelijkwaardigheid, praten mét (in plaats van praten over), oprechte nieuwsgierigheid, het luisteren naar elkaar en eigen regie/eigenaarschap.

We zetten onze kennis, kunde én ervaringen met honderden gesprekken en bijeenkomsten van de afgelopen jaren in om ervoor te zorgen dat ons logo ook als ik zorg zo gelezen kan worden. Eigen wensen en behoeftes van klanten op het gebied van zorg en ondersteuning verbinden met de aanbieders en andersom. 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om samen te kijken of we iets voor je kunnen betekenen!

Cor Langedijk, cor@zozorgik.nl, 06 131 884 90
Margina van Ommeren; margina@zozorgik.nl, 06 196 953 81
www.zozorgik.nl(werk in uitvoering)