Werkplatform

Welkom op het Werkplatform van Zorg Verandert. Je vindt hier tal van documenten ter ondersteuning van je werkzaamheden. Zodat je je werk zo goed en plezierig mogelijk kunt doen.

Veel succes toegewenst! 

Werkgroep Scripts

Steeds vaker vinden er brede dialogen plaats. Deze brede dialogen zijn complexer door de verschillende rollen en belangen van deelnemers aan tafel. Daarom investeren we extra in de kwaliteit van de dialoog door toepassing van het script. Door de scripts met elkaar te delen, vormen we een lerend netwerk. Samen zorgen we er zo voor dat de kwaliteit van de dialoog blijft verbeteren. En dat anderen er mee gaan werken. Deel daarom 2 weken voor een dialoog je script met de werkgroep ‘Scripts’ via script.zorgverandert@gmail.com.

Gebruik hiervoor dit format.

Bijeenkomsten Zorg Verandert

In dit formulier meld je een bijeenkomst aan en kun je het bewerken.

Ga naar bijeenkomstformulier

Een evaluatieverslag maken

Heb je een bijeenkomst of workshop begeleid? Dan vragen we je een evaluatieverslag te maken omdat jij de ogen en oren van het programma bent. We hopen om samen met jou een beter beeld te krijgen van  lokale ontwikkelingen en goede verhalen te kunnen ophalen. 

Vul je evaluatieverslag in

Ben je nog niet bij een bijeenkomst betrokken of wil je je voorbereiden op het invullen van het evaluatieverslag? Bekijk alvast de vragen

Kracht van de dialoog

Zorg Verandert in 1 minuut

Vragen? Of hulp nodig?

Wij vinden het belangrijk dat je je weg vindt op het Werkplatform van Zorg Verandert. Daarom hebben we een handleiding opgesteld. Ga naar de handleiding.

Heb je vragen of heb je hulp nodig? Kijk eens in het menu van jouw rol en dan bij instructies. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zorgverandert.nl

Promotiematerialen

Er zijn diverse promotiematerialen van Zorg Verandert beschikbaar. Om zelf te downloaden, digitaal te versturen of af te drukken kun je onderstaande links gebruiken. Of bestel via info@zorgverandert.nl

Ondersteuning voor jou

Wil je handvatten om jouw rol goed te vervullen? Klik dan op het menu-item 'gespreksbegeleider' of 'trainer/ambassadeur'. Hier vind je alle informatie om goed aan de slag te kunnen gaan en blijven.