www.ikdoeweermee.nl: verhalen en filmpjes

www.ikdoeweermee.nl: verhalen en filmpjes

Hebt u zorg of ondersteuning nodig en weet u nog niet goed hoe u dit voor uzelf moet regelen? Bekijk de ervaringsverhalen op www.ikdoeweermee.nl 

Wat?

Website van MEE met ervaringsverhalen en -filmpjes van mensen met uiteenlopende achtergronden en zorgbehoeftes.

Voor wie?

Voor mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben en niet goed weten hoe zij dit voor zichzelf kunnen regelen. Ook interessant voor professionals en voor gemeenteambtenaren en gemeentebestuurders.

Wat heeft u eraan?

Aan de hand van verhalen van cliënten ziet u hoe cliëntondersteuning het verschil kan maken. Zo ziet u wat het voor mensen betekent om weer zelf de regie te voeren en weer mee te doen.

Documenten:
•    www.ikdoeweermee.nl

Meer informatie:
MEE Nederland, Auke Blom 
T 030-236 37 18 

Over MEE

MEE ondersteunt jaarlijks ongeveer 100.000 mensen met een beperking en hun netwerk op alle leefgebieden en in alle levensfasen. Daardoor kunnen zij naar vermogen meedoen in de samenleving. 
MEE helpt de eigen kracht te versterken en de mogelijkheden van het netwerk te benutten. Dit vergroot de zelfredzaamheid en kwaliteit van bestaan. MEE zet haar kennis en ervaring in om de samenleving beter in te richten voor mensen met een beperking. Zo maakt MEE meedoen ook echt mogelijk. Er zijn 22 MEE-organisaties verspreid over heel Nederland.