Handige hulpmiddelen voor u

Gratis Samsung-app waarmee je kunt chatten met mensen met een taalstoornis. De app vertaalt tekstberichten naar emoji en andersom.

Meer informatie

Ga goed voorbereid naar de huisarts met de informatie op deze website. Voor mensen met een verstandelijke beperking.

Meer informatie

Handige app waarmee mensen met een licht verstandelijke beperking (en hun omgeving) direct antwoord krijgen op praktische vragen.

Meer informatie

Brochure met een eenvoudige uitleg over de Wet langdurige zorg (Wlz), de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en de Zorgverzekeringswet (Zvw). Een uitgave van Kansplus.

Meer informatie

Mylife is een website en app waarmee u samen met familie, vrienden en vrijwilligers de mantelzorg regelt rondom uw naaste met dementie.

Meer informatie

Wil je graag zelf aan de slag met je mentale gezondheid? In de webshop www.welshop.nl vind je allerlei zorgproducten voor online zelfhulp, coaching en behandeling. Lees meer.

Meer informatie

Wegwijzer met praktische informatie voor mantelzorgers, ontwikkeld door Mezzo. Geeft antwoorden op de vragen die u als mantelzorger kunt hebben.

Meer informatie

Last van stemmingswisselingen als gevolg van bijvoorbeeld stress of burn-out? Deze app peilt je stemming en geeft adviezen.

Meer informatie

Komt u in aanmerking voor Wmo-ondersteuning? En zo ja, hoe legt u contact met de gemeente? Raadpleeg deze infographic van Schulinck.

Meer informatie