Bijeenkomsten Zorg Verandert

De zorg verandert, en dat roept vragen op. Bij mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben, nu of in de toekomst. Bij naasten, mantelzorgers en vrijwilligers. En bij zorgorganisaties, wijkteams en gemeenten. Daarom organiseert Zorg verandert overal in het land dialoogbijeenkomsten en workshops. Met als doel om mensen en organisaties op weg te brengen naar betere passende oplossingen, op het gebied van zorg en ondersteuning. 

Diverse soorten dialoogbijeenkomsten

Zorg Verandert gebruikt de dialoog als middel om mensen met elkaar in gesprek te brengen. Mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben én hun omgeving. Tijdens een dialoogbijeenkomst verkennen en delen mensen elkaars perspectieven. Ze ontmoeten elkaar, luisteren naar elkaar, denken met elkaar mee en inspireren elkaar. 

Een dialoog is altijd maatwerk. Organiseer ook een bijeenkomst die het best past. 

Ontdek de diverse soorten dialoogbijeenkomsten

Workshops

We vinden het belangrijk dat mensen ook echt in beweging komen. Daarom organiseren we ook workshops, eventueel in combinatie met de dialoogbijeenkomst. Mensen ontmoeten en inspireren elkaar en delen kennis en ervaring. Ze gaan naar huis met een concrete handvatten. Het gaat om:

Workshop ‘Welke stap zet jij?’

In de workshop ‘Welke stap zet jij?’ maken de deelnemers hun eigen behoeften, wensen en verlangens helder. Ze inspireren elkaar om deze om te zetten in een concrete stap. Het resultaat: een concrete eerste stap om mee aan de slag te gaan om een wens . We bieden deze workshop aan als onderdeel van de dialoog (drieluik) of als losse bijeenkomst. Lees meer over de workshop ‘Welke stap zet jij?’

Workshop ‘Het kan. Start met uw persoonlijk plan’

In de workshop ‘Het kan. Start met uw persoonlijk plan’ gaan de deelnemers aan de slag met het maken van een persoonlijk plan, als basis voor het keukentafelgesprek met de gemeente. Lees meer over de workshop ‘Het kan. Start met uw persoonlijk plan’

 

Wij nodigen u uit een bijeenkomst bij te wonen. Bekijk onze agenda voor de data

Wilt u per e-mail op de hoogte blijven? Laat dan uw e-mailadres achter. We informeren u als er nieuwe bijeenkomsten zijn.

Samen met Zorg Verandert een bijeenkomst organiseren?

Organiseert u zelf een bijeenkomst over de veranderingen in de zorg en wilt u graag dat Zorg Verandert hierin een rol heeft? Dat kan! Lees hier meer.