'Mantelzorg overkomt je'

Deze bijeenkomst is vol.

Op woensdag 13 december 2017 houden zorgorganisatie Gors en Zorg Verandert een bijeenkomst over 'Mantelzorg overkomt je'. De bijeenkomst vindt plaats van 13.30 tot 15.30 uur in Activiteitencentrum Oosterschelde aan de Valckeslotlaan 26, 4461 SE in Goes.

Centraal tijdens de bijeenkomst staan de ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen door middel van de dialoog. De aanwezigen hebben een actieve rol. Aan bod komen de volgende onderwerpen: Hoe blijf je in balans als mantelzorger? Hoe kom je met elkaar tot creatieve en praktische oplossingen? En hoe vind je je weg in het woud van wet- en regelgeving? De bijeenkomst is bedoeld voor mantelzorgers van cliënten met NAH. Aanmelden kan via Marian Mascle, mmascle@gors.nl.

Programma

Na een korte kennismaking vertellen de deelnemers elkaar hun verhalen over het mantelzorger zijn. Het delen van de verhalen levert veel herkenning op, op de soms eenzame weg van de mantelzorger. De deelnemers denken samen na over oplossingen voor praktische problemen. Ze maken elkaar wegwijs in de wet- en regelgeving. Een niet onbelangrijk onderdeel tijdens het gesprek is zelfzorg: Hoe blijf je in balans als je 24/7 mantelzorger bent voor je ouder, partner of kind? De verhalen, tips en oplossingen leiden tot nieuwe inzichten en werken inspirerend om de taak van mantelzorger te verlichten en om nieuw gedrag uit te proberen.

Datum
13/12/2017
Tijd
13.30 - 15.30 uur
Naam
Gors
Adres
Valckeslotlaan 26
Postcode
4461 SE
Plaats
Goes
Provincie
Zeeland
Routebeschrijving
Gors
Toegankelijkheid
alle voorzieningen zijn aanwezig

Aanmelden is niet meer mogelijk.